Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Η Λευκάδα γιόρτασε 
με το Μουσικό της Σχολείο
στην Καρυά


Το απόγευμα της Τρίτης 21 Ιουνίου 2016 η Καρυά πλημμύρισε με τις υπέροχες μελωδίες της Μπαντίνας του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας, με αφορμή τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής.  

Νωρίς το απόγευμα πραγματοποιήθηκε εργαστήριο κατασκευής μουσικών οργάνων για μαθητές δημοτικού, με συντονίστρια την κα Άννα Χλωρού. Ακολούθησε η εξαιρετική εμφάνιση της Μπαντίνας, χαρίζοντας μοναδικές μελωδίες διαφόρων συνθετών, όπως S. L. Sledzinski, G. Bregovic, F. Cessarini, υπό τη διεύθυνση του κ. Έκτορα Μερκούρη. 

Οι θεατές που βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της Καρυάς και παρακολούθησαν τη συναυλία, εμφανώς ενθουσιασμένοι από την άρτια εμφάνιση της Μπαντίνας, καταχειροκρότησαν μαθητές και μαέστρο. 

Συγχαρητήρια στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας για την άψογη από κάθε άποψη συναυλία, θερμές ευχαριστίες για τη μοναδική εμπειρία που χάρισαν στους Καρσάνους. 

Ευχόμαστε καλή πρόοδο στους μαθητές και δημιουργικά σχολικά έτη στους εκπαιδευτικούς του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Σύλλογο Επαγγελματιών Καρυάς για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης της κορυφαίας, για τα τοπικά δεδομένα, εκδήλωσης. 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου